Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Малочныя стравы

    ДРУГІ РЭЦЭПТ ПРЫГАТАВАННЯ МЯККАГА СЫРА

    Дадайце 1 кубак закваскі да 2 кубкаў цёплага малака. Дайце пастаяць сумесі 24 гадзіны. Затым уліце туды 2 л цёплага малака і дайце масе згарнуцца на працягу сутак. Пасля гэтага падагрэйце ў цёплай вадзе на вадзяной лазні 30 хвілін і выліце ў шчыльны палатняны мяшок. Хай сцякае сыроватка. Праз адну гадзіну выцягніце сыр, пасаліце па густу і загарніце ў ваксаваную паперу! Гэты сыр можна выкарыстоўваць адразу ж для бутэрбродаў ці з сухім печывам. Трымаць яго да выкарыстання неабходна ў халодным месцы. Па гэтым рэцэпце разам з 1 г. лыжачкай солі вы можаце дадаць 1 л смятаны ў масу, а затым падвесіць гэту сумесь для фільтравання ў халодным месцы на 3 дні.

    Катэгорыя: Малочныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 172 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar