Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Малочныя стравы

    ПЕРШЫ РЭЦЭПТ ПАДРЫХТОЎКІ ЦВЁРДАГА СЫРА

    Дадайце 2 кубачкі закваскі да 4,5 л цёплага каровінага малака. Накрыйце і пастаўце пасудзіну ў цёплае месца на 12-24 гадзін, пакуль малако не ператворыцца ў сыроватку.

    Вынікайце асноўным указанням, падаграваючы тварог. Адціскайце сыроватку, не дадаючы солі. Дастаньце сыр з-пад прэса, дадайце 4 ст. лыжкі сметанкавага масла і 3/4 г. лыжкі харчовай соды.

    Сечыце нажом датуль, пакуль тварог не ператворыцца ў дробку, а масла і сода добра не перамяшаюцца. Шчыльна паскладайце масу ў міску ці гліняны гаршок, прыціснуўшы да дна, і пакіньце ў цёплым месцы на 2,5 гадзіны.

    Затым перанясіце масу ў форму для награвання сыра, папярэдне дадаўшы туды 2/3 кубкі смятаны і 1/4 г. лыжкі солі. Пачынайце павольны нагрэў. Як толькі сумесь падагрэецца, пачніце перамешванне.

    Калі ўсе дадаткі раўнамерна размяркуюцца ў масе, пераліце сумесь у добра змазаны тлушчам гаршок ці міску і пастаўце на холад. Гэты сыр гатовы да ўжывання, як толькі астыне. Яго можна таксама вытрымліваць ад 2 да 3 месяцаў.

    Катэгорыя: Малочныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 168 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar