Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Малочныя стравы

    СЫЙР

    (эстонскі рэцэпт)

    -1,3 кг тварагу,

    -2 яйкі,

    -125 г сметанкавага масла,

    -10 г кмена,

    -2,4 л малака,

    -соль.

     

    Тварог працерці і злучыць з кіпячым малаком. На невялікім агні падаграваць 3-4 хвіліны, пакуль малако не згусне, а тварог не пачне цягнуцца, як гума. Атрыманую масу выліць на сіта для аддзялення вадкасці.

    Затым у рондалі распусціць масла, пакласці туды тварогавую масу, падагрэць, памешваючы, 8--10 хвілін, пакуль сыр не стане цягучым.

    Пасля гэтага дадаць узбітыя яйкі, соль і кмен. Гатовы сыйр выліць у глыбокі посуд, а затым нарэзаць на порцыі.

    Катэгорыя: Малочныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 305 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar