Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Малочныя стравы

    ВАРАНЫ СЫР

    -тварог 250 г.,

    -масла сметанкавае 20 г.,

    -смятана 60 г.,

    -яйка 1 шт.,

    -кмен,

    -соль.

     

    Бяром тварог і зачыняем яго вечкам. Ён павінен пастаяць у такім выглядзе 3-4 дня. За гэты час ён пакрыецца цвіллю, якая ў далейшым надасць страве характэрны густ. Пасля гэтага прапускаем тварог праз мясасечку, дадаём да масы смятану, соль, кмен. Затым перакладаем усё ў рондальчык, дзе ўжо знаходзіцца растопленае сметанкавае масла. Не перастаючы змешваць, награваем масу на невялікім агні да аднастайнасці. Зараз дадаем папярэдне ўзбітае яйка і яшчэ раз награваем. Гатовую сырную масу выкладваюць у змазаны сметанкавым маслам посуд і ставім на холад на ноч. Пасля таго, як сыр настаяўся, яго можна даставаць з халадзільніка, Сыр гатовы!!!

    Катэгорыя: Малочныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 359 | Рэйтынг: 4.0/1
    Усяго каментараў: 0
    avatar