Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ КАРНАВАЛЬНЫЯ З МІНДАЛЕМ

    - яйка - 2 шт.

    - цукар -100 г

    - горкі міндаль - 3 шт.

    - мука – 250 г

    - сметанкавае масла (растопленае) – 25 г

    - разрыхляльнік – 8 г

    - каньяк - 1 ст.л.

    - масла - для смажання

    - для ўпрыгожвання - цукровая пудра.

    Яйкі, цукар і дробку солі ўзбіць да утварэння ўстойлівай пены,

    падмяшаць расцёрты міндаль, прасеяную муку, астуджанае

    сметанкавае масла і раствораны ў каньяку (ці роме) разрыхляльнік.

    Раскачаць цеста ў пласт таўшчынёй прыблізна 1 см і выразаць

    чаркай аладкі. Выпякаць да утварэння залаціста-карычневай

    скарыначкі, даць тлушчу сцячы і пасля гэтага пасыпаць

    цукровым пяском.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2016)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar