Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 12
    Гасцей: 12
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ СА СВЕЖАЙ КАПУСТАЙ

    Для цеста:

    -6 сталовых лыжак мукі,

    -2 шклянкі кефіру ці сыроваткі,

    -2 яйкі,

    -1/3 гарбатнай лыжкі солі,

    -1 сталовая лыжка алею,

    -200 г вельмі дробна насечанай свежай капусты.

    Для пячэння:

    -100 г сметанкавага маргарыну.

    Яйкі ўзбіць, злучыць з кефірам ці сыроваткай, дадаць соль, цукар, муку

    і замясіць пышнае, лёгкае, паўгустое цеста, і дадаць у яго дробна

    насечаную свежую капусту. Аладкі абсмажыць з двух бакоў. Падаваць

    са смятанай. Аладкі з капустай можна прыгатаваць наогул без мукі. Для

    гэтага капусту вельмі дробна пасячы, пасаліць і дадаць гэтулькі яйкаў,

    каб атрымаць злучанае цеста. Аладкі абсмажыць. Капусныя аладкі без

    мукі могуць быць рэкамендаваны хворым дыябетам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2016)
    Праглядаў: 192 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar