Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ЗЕЛЯНІНЫ З ТВАРОГАВЫМ СОУСАМ

    -3 ст. лыжкі зеляніны (часнычніца, гуляўнік, клапоўнікі, свербігуз, ярутка, купыр - у сумесі (лепш) ці асобна),

    -200 г мукі,

    -3 шт. яйкаў,

    -1 шклянка вады,

    -50 г сыра цёртага (не абавязкова),

    -1 шт. цыбулі рэпчатай,

    -соль - па густу,

    -перац - па густу,

    -алей для смажання.

    Соус:

    -250 г тварагу,

    -4 ст.л. смятаны ці малака,

    -1-2 ст.л. цыбулі зялёнай,

    -1-2 г.л. хрэна ці кораня свербігуза.

     

    Замясіць цеста, дадаць у яго дробна нарэзаныя рэпчатую цыбулю і зеляніну. Даць пастаяць гадзіну. Смажыць на алеі з двух бакоў. Для соусу ўзбіць тварог са смятанай, дадаць цыбулю і нацёрты хрэн.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar