-вычышчаныя бататы - 1 кг
-сыр "Пірэус булгарыт меудэнэт" 3% - 250 г (1 слоічак)
-нарэзаная кінза - 3 ст. л.
-белы перац - па густу
-яйка
-паніровачныя сухары - 2 ст. л.
-алей для смажання
1. Бататы нацерці на дробнай тарцы, вадкасць адціснуць.
Перакласці ў міску
2. Дадаць раскрышаны сыр "Пірэус булгарыт меудэнэт", узбітае яйка,
паніровачныя сухары і кінзу. Перамяшаць, заправіць белым перцам.
3. Нагрэць патэльню з алеем. Сфармаваць аладкі і абсмажыць іх да
залацістага колеру. Выкласці на папяровы ручнік, каб увабраўся алей.
4. Перакласці на талерку. Падаваць гарачымі.
|