Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    БАТАТАВЫЯ АЛАДКІ З СЫРАМ "ПІРЭУС БУЛГАРЫТ МЕУДЭНЭТ" І КІНЗОЙ

    -вычышчаныя бататы - 1 кг

    -сыр "Пірэус булгарыт меудэнэт" 3% - 250 г (1 слоічак)

    -нарэзаная кінза - 3 ст. л.

    -белы перац - па густу

    -яйка

    -паніровачныя сухары - 2 ст. л.

    -алей для смажання

    1. Бататы нацерці на дробнай тарцы, вадкасць адціснуць.

    Перакласці ў міску

    2. Дадаць раскрышаны сыр "Пірэус булгарыт меудэнэт", узбітае яйка,

    паніровачныя сухары і кінзу. Перамяшаць, заправіць белым перцам.

    3. Нагрэць патэльню з алеем. Сфармаваць аладкі і абсмажыць іх да

    залацістага колеру. Выкласці на папяровы ручнік, каб увабраўся алей.

    4. Перакласці на талерку. Падаваць гарачымі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2016)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar