Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЧАРНІЧНЫЯ АЛАДКІ З РЫКОТАЙ

    - рыкота – 350 г

    - малако - 180 мл

    - яйка (жаўткі і бялкі) - 4 шт.

    - мука – 140 г

    - пекарскі парашок - 1 г.л.

    - сметанкавае масла - для смажання

    - чарніца – 150 г

    падаваць:

    - ёгурт ці кляновы сіроп, цукровая пудра

     

    Змяшаць рыкоту, малако і жаўткі ў місцы. Прасеяць пекарскі парашок і дробку солі, перамяшаць. Узбіць бялкі ў сухой чыстай місцы ў моцную пену. Вялікай металічнай лыжкай дадаць бялкі ў цеста. Вышмараваць патэльню маслам і лыжкай выкладваць аладкі на патэльню - не больш 2-х аладак за раз. Пасыпаць зверху чарніцай. Рыхтаваць на сярэднім агні 2 хвіліны да залацістага колеру знізу. Перавярнуць і абсмажыць з другога боку. Падаваць па 3 штукі на талерцы з ёгуртам і кляновым сіропам, пасыпаўшы цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 385 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar