Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ НА СМЯТАНЕ З ЧАРНІЦАЙ З ПЕКАНАМ У КЛЯНОВЫМ СІРОПЕ

    (Амерыканская кухня)

    - мука - 290г

    - пекарскі парашок (разрыхліцель) - 2 г.л.

    - соль - 1 г.л.

    - цукар (дробны) - 55г

    - яйка (жаўткі і бялкі) - 2 шт.

    - смятана - 250 мл

    - сметанкавае масла (растопленае) - 60г

    - чарніца (свежая або замарожаная) - 250г

    падаваць:

    - ванільнае марозіва

    пеканы ў кляновым сіропе:

    - арэхі пекан (палоўкі) - 100г

    - кляновы сіроп - 250 мл

    - сметанкавае масла - 55г.

     

    Разагрэць духоўку да 200 С. Каб зрабіць пекан у кляновым сіропе, раскладзіце палоўкі арэхаў на блясе і пасмажце ў разагрэтай духоўцы на працягу 5 хвілін. Падаграваць кляновы сіроп пры павольным кіпенні на працягу 3х хвілін. Зняць з агню і дадаць пекан і сметанкавае масла. Каб зрабіць аладкі, прасеяць муку, пекарскі парашок, соль і цукар у місцы. У другую міску пакласці жаўткі, смятану, малако і алей і ўзбіць, затым дадаць усю сумесь з мукой і ўзбіць. Пакласці бялкі ў чыстую міску і ўзбіваць да утварэння мяккіх пікаў. Акуратна дадаць у цеста, затым дадаць чарніцу. Не змешвайце занадта шмат - некалькі камякоў мукі нічога не сапсуюць. Вышмараваць патэльню і разагрэць на сярэднім агні. Знізіць агонь. Наліць 3 лыжкі цеста на патэльню і рыхтаваць аладкі порцыямі па 3-4 штукі на працягу 1-2 хвілін на вельмі павольным агні, каб чарніца не падгарэла. Калі бурбалкі з'явяцца на паверхні, можна перагортваць і рыхтаваць яшчэ 1 хвіліну. Перакласці на талерку і трымаць у цеплыні або ў духоўцы, пакуль рыхтуецца ўсё астатняе. Падаваць з марозівам і пеканам у кляновым сіропе.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 407 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar