Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ФАСОЛЕВЫЯ АЛАДКІ Ў СМЯТАНЕ

    -2 шклянкі сушонай фасолі,

    -0,5 шклянкі пшанічнай мукі,

    -2 долькі часныку,

    -0,5 шклянкі рафінаванага алею,

    -250 г смятаны,

    -чорны молаты перац,

    -соль.

     

    Фасоль прамыць і замачыць у халоднай вадзе на 3 гадзіны, затым адварыць у той жа вадзе да частковага разварывання. Ваду зліць, але не выкідваць. Фасоль растаўчы да пюрэпадобнай масы, дадаць да яе 0,5 шклянкі злітага раней адвара, муку, здробнены часнык, молаты перац, соль, старанна перамяшаць. З атрыманага цеста мокрымі рукамі сфармаваць аладкі і абсмажыць іх з двух бакоў на алеі. Пасля гэтага аладкі выкласці на бляху (у адзін пласт), заліць смятанай і запекчы ў духоўцы. Час выпечкі 30 хвілін.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar