Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ГАРБУЗОВЫЯ АЛАДКІ СА СВІНІНАЙ

    -свініна

    -спецыі

    -цыбуля

    -1 шклянка слівак

    Для аладак:

    -400-500 г гарбузы

    -2 яйкі

    -1 шклянкі мукі

    -0,5 соды

    -дробка солі

    -50-100 г сыра

     

    Гарбуз ачысціць, парэзаць буйнымі кубікамі, і, зрабіць пюрэ. Дадаць яйкі (у мяне было 1 яйка і бялок), соду, соль, сыр. Перамяшаць і смажыць гарбузовыя аладкі на патэльні. Свініну адбіць і парэзаць як для бефстроганаў, пасаліць, паперчыць, абсмажыць, дадаць цыбулю і заліць шклянкай слівак (можна замяніць смятанай з вадой). Патушыць да гушчыні, дадаць цыбулю парэю. Падаваць свініну разам з гарбузовымі аладкамі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar