-свініна
-спецыі
-цыбуля
-1 шклянка слівак
Для аладак:
-400-500 г гарбузы
-2 яйкі
-1 шклянкі мукі
-0,5 соды
-дробка солі
-50-100 г сыра
Гарбуз ачысціць, парэзаць буйнымі кубікамі, і, зрабіць пюрэ. Дадаць яйкі (у мяне было 1 яйка і бялок), соду, соль, сыр. Перамяшаць і смажыць гарбузовыя аладкі на патэльні. Свініну адбіць і парэзаць як для бефстроганаў, пасаліць, паперчыць, абсмажыць, дадаць цыбулю і заліць шклянкай слівак (можна замяніць смятанай з вадой). Патушыць да гушчыні, дадаць цыбулю парэю. Падаваць свініну разам з гарбузовымі аладкамі.
|