Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ГАРБУЗОВЫЯ АЛАДКІ З ГРЫБАМІ І РЫКОТАЙ

    -250 г рыкоты

    -600 г мякаці гарбуза

    -400 г розных грыбоў (белыя, вешанкі, лісічкі, шампіньёны)

    -90 г мукі

    -1 яйка

    -дробка мушкатавага арэха

    -2 зубчыка часныку

    -50 мл белага сухога віна

    -1 ст. л. сметанкавага масла

    -1-2 галінкі шалвеі

    -5-6 ст. л. аліўкавага алею

    -соль,

    -перац

     

    1. Гарбуз натрыце на дробнай тарцы ці прапусціце праз мясасечку. Дадайце яйка, муку, соль, перац, мушкатавы арэх і ўсё добра перамяшайце.

    2. Атрыманае гарбузовае цеста выкладвайце лыжкай на добра разагрэтую патэльню з аліўкавым алеем, фармуючы невялікія аладкі. Абсмажвайце на сярэднім агні па 3-4 хвіліны з кожнага боку.

    3. Грыбы зачысціце ад бруду і пяску, добра прамыйце і нарэжце буйнымі лустачкамі. Часнык дробна пасечыце. У вельмі добра разагрэтую патэльню ўліце трохі аліўкавага алею і абсмажвайце на ім грыбы 4-5 хвілін, перыядычна памешваючы. Дадайце часнык, віно, соль, перац, сметанкавае масла і трымайце на агні яшчэ 2-3 хвіліны, памешваючы. Дадайце лісцікі шалвеі і зніміце з агню.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar