Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ГАРОДНІННЫЯ АЛАДКІ

    Цеста:

    -малако - 600 мл

    -мука - 300 мл

    -соль - 0,5 г. л

    -яйкі - 2 шт

    -нацёртая гародніна - 600 г

    -алей - 2 ст. л

    -сушоны базілік - 2 ст. л

    -чорны перац

    -гароднінны булён - 1 кубік

    -вада - 50 мл

    Соус:

    -вяндліна - 100 г

    -марынаваныя агуркі - 100 г

    -кроп - 2 ст. л

    -смятана - 200 г

    -маянэз - 200 г

    -чорны перац

    Першым чынам лепш прыгатаваць соус. Вяндліну і агуркі нарэзаць

    дробнымі кубікамі, змяшаць з кропам, смятанай, маянэзам і перцам.

    Міску накрыць плёнкай і паставіць у халадзільнік. Змяшаць муку з

    малаком, дадаць соль і яйкі. Пачысціць і нацерці гародніну. У каструлі

    падагрэць алей і злёгку абсмажыць дробна нарэзаны партулак. Дадаць

    астатнюю гародніну і патушыць на агні, злёгку памешваючы. Увесці

    базілік, булённы кубік, перац і даліць вады. Патрымаць на агні пад

    вечкам хвілін пяць. Злёгку астудзіць і ўбіць у цеста. Смажыць на

    змазанай алеем гарачай патэльні. Падаваць са свежай зелянінай

    і халодным соусам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2016)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar