Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ГРЫБНЫЯ АЛАДКІ ПАД ЦЫТРЫНАВЫМ СОУСАМ

    - булачкі (чэрствыя) - 1/2 шт.

    - шампіньёны – 600 г

    - часнык - 1 зубец

    - пятрушка - 1 пучок

    - яйка - 1 шт.

    - яйка (жаўток) - 1 шт.

    - эментальскі сыр (цёрты) – 75 г

    - соль  

    -белы перац - па густу

    - сланечнікавы алей - 3 ст.л.

    - цыбуля-шалот - 1 шт.

    - сліўкі – 200 г

    - сок і цёртая цэдра – паловы цытрыны

    Размягчыць булачкі ў цёплай вадзе, затым добра адціснуць і падзяліць

    на кавалачкі. Грыбы дробна нарэзаць. Часнык адціснуць у грыбы.

    Пятрушку здрабніць. Грыбы злучыць з хлебам, пятрушкай, яйкам,

    яечным жаўтком і сырам, пасаліць і паперчыць. З грыбной масы зрабіць

    12 аладак і падсмажыць іх. Цыбулю-шалот абсмажыць на патэльні на

    сярэднім агні. Злучыць сліўкі, цытрынавы сок і цытрынавую цэдру.

    Дадаць гэту сумесь да цыбулі і, памешваючы, выпарыць да

    крэмападобнай кансістэнцыі.

    Пасаліць, паперчыць і падаваць разам з аладкамі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2016)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar