-курыная паляндвіца - 80 г
-крухмал бульбяны - 2 ст.л.
-капуста пекінская - 20 г
-цыбуля рэпчатая - 30 г
-морква - 30 г
-кабачок - 30 г
-балгарскі перац - 30 г
-часнык - 1 зуб.
-шампіньёны - 40 г
-соевы соус - 30 мл
-локшына удон - 90 г (адвараная)
1. Усю гародніну наразаем тонкай, доўгай саломкай. Грыбы - кубікамі.
2. Курыцу нарэзаць палоскамі, абкачаць у крухмале,
абсмажыць на вялікім агні ў плыні хвіліны, памешваючы.
3. Дадаць усю гародніну, акрамя пекінскай капусты, часнык,
працягваць часта памешваць на вялікім агні.
Гародніна павінна быць толькі напалову гатовай.
4. Дадаем капусту і удон, выключаем агонь, заліваем соевы соус,
змешваем локшыну удон з курыцай і гароднінай
і выкладваем на талерку.
|