Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КУКУРУЗНЫЯ АЛАДКІ З ЗЕЛЯНІНАЙ (МАККАІ ПАКОРА)

    -1/2 шклянкі (75 г) кукурузнай мукі грубага памолу,

    -1/2 шклянкі (65 г) белай пшанічнай мукі вышэйшага гатунку,

    -1 1/4 г. л. пекарскага парашка ці 1/4 г. л. соды,

    -1/2 г. л. солі,

    -1/2 г. л. цукру,

    -1/4 г. л. тоўчанага сухога струка чырвонага вострага перцу,

    -2 г. л. сечанай свежай зеляніны кропу ці 1 1/2 г. л. сушонага кропу,

    -1/2 шклянкі (125 мл) малака,

    -2 ст. л. расліннага ці топленага масла, топленае масла ці алей для пячэння.

    Пакладзіце ў міску кукурузную муку, белую муку, пекарскі парашок ці

    соду, соль, цукар, тоўчаны чырвоны перац і кроп і добра перамяшайце.

    Збіце малако разам з топленым маслам ці алеем у маленькай місцы і

    ўліце ў мучную сумесь. Размешваючы, давядзіце сумесь да

    аднастайнай кансістэнцыі. У вялікую патэльню наліце гэтулькі

    топленага масла ці алею, каб яго пласт склаў 1,5 см. Пастаўце

    патэльню на сярэдні агонь і нагрэйце масла так, каб яно стала

    гарачым, але не задымілася. Зачэрпайце цеста сталовай лыжкай і

    асцярожна апусціце ў масла. Абсмажвайце кожны бок па 3-4 хвіліны,

    пакуль аладкі не стануць залаціста-карычневымі. Падавайце адразу ж.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (15.11.2016)
    Праглядаў: 205 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar