Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН (БАЗАВЫ РЭЦЭПТ)

    -мука пшанічная – 500 г

    -яйка (жаўток) - 2 шт.

    -вада - 100 мл

    -соль - па густу.

     

    З мукі, жаўткоў, солі і вады замясіць вельмі крутое цеста

    і старанна вымешаць.

    Чым даўжэй вымешваецца цеста, тым вытанчаней будзе густ стравы.

    Гатовае цеста пакінуць на 30 хвілін, затым раскачаць так тонка,

    каб пласт амаль прасвечваўся і быў таўшчынёй прыкладна 1-2 мм.

    Злёгку пасыпаць пласт мукой, згарнуць у шчыльны рулет

    і вострым нажом нарэзаць палоскамі шырынёй 2-3 мм.

    Апусціць у кіпячую салёную ваду, варыць 4-5 хвілін - і локшына гатова.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 296 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar