Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З БЕКОНАМ І ГАРОДНІНАЙ

    -локшына удон - 1 звязак (каля 75 г)

    -морква - 50 г

    -баклажан - 50 г

    -корань імбіра - 5 г

    -часнык - 2 зуб.

    -перац балгарскі - 50 г

    -цыбуля рэпчатая - 40 г

    -шампіньёны - 4 невялікіх

    -капуста пекінская - 50 г

    -яйка курынае - 1 шт.

    -бекон с/вэндж. - 60 г

    -зеляніна кінзы - па густу

    -насенне кунжутнае - 1 г.л.

    -соевы соус - 20 мл

    -цукар - 1,5 г.л.

    - цыбуля зялёная - 2 пяра

     

    1. Гародніну наразаем доўгай саломкай.

    Часнык і імбір здрабняем нажом.

    Грыбы - уздоўж пласцінкамі. Шаткуем капусту.

    2. Яйка добра ўзбіваем, смажым амлет, даём астыць,

    потым наразаем саломкай.

    3. Бекон абсмажваем на сухой патэльні і перакладаем на папяровы ручнік.

    4. Разаграваем добранька патэльню (пажадана вок) з алеем

    і кладзем цыбулю, перац, моркву, грыбы, часнык і імбір.

    Абсмажваем, памешваючы, пару хвілін.

    5. Дадаем удон, амлет, соевы соус, цукар. Рыхтуем яшчэ хвіліну.

    6. Дадаем капусту, абсмажаны бекон і сечаную кінзу.

    Змешваем і здымаем з агню.

    Пры падачы пасыпаць локшыну удон з гароднінай зялёнай цыбуляй

    і кунжутам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar