-локшына удон (адвараная) – 300 г
-фасоль чырвоная (кансерваваная) – 150 г
-перац балгарскі - 1 шт.
-салера - 2-3 галінкі
-булён гароднінны - 100 мл
-алей - 2 ст.л.
-місо - 2 ст.л.
-сок цытрына - 2 ст.л.
-часнык - 1 зубчык.
Балгарскі перац вымыць, выдаліць пладаножку і насенне,
дробна нарэзаць.
Зеляніну салеры вымыць, здрабніць.
Часнык ачысціць, вымыць, здрабніць з дапамогай часныкадавілкі.
Для падрыхтоўкі соусу змяшаць гарачы булён з місо,
цытрынавым сокам і часныком.
Локшыну змяшаць з фасоллю, заправіць алеем,
раскласці па талерках, паліць прыгатаваным соусам.
|