Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З ГАРОДНІНАЙ У ВОКЕ

    -салера (сцябло) - 2-3 шт.

    -цыбуля рэпчатая (маленькая) - 1 шт.

    -аліўкавы алей - 1 ст.л.

    -часнык - 4-5 зубчыкаў

    -чырвоны перац (молаты) - 1 г.л.

    -свіны фарш – 450 г

    -шампіньёны – 250 г

    -браколі - 1 шклянка

    -гарох струкавы - па густу

    -балгарскі перац - 1 шт.

    -кунжут - 1-2 ст.л.

    -міндаль (ці вычышчаны арахіс) - 1/3 шклянкі

    -соевы соус - 2-3 ст.л.

    -локшына удон – 450 г.

     

    Падзяліць браколі на суквецці, бланшаваць разам з гарошкам

    5-7 хвілін, затым і змясціць на 1 хвіліну ў ваду з лёдам.

    Ваду зліць, струкі гарошку парэзаць на кавалачкі.

    Рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі.

    Дробна парэзаць зубчыкі часныку. Шампіньёны нарэзаць пласцінкамі.

    Балгарскі перац, выдаліўшы насенне, парэзаць паўколамі.

    Разагрэць вок і абсмажыць на аліўкавым алеі салеру

    і цыбулю да мяккасці.

    Дадаць у патэльню часнык, молаты чырвоны перац

    і смажыць, памешваючы, яшчэ хвіліну.

    Затым шумоўкай перакласці гародніну з патэльні ў міску.

    Выкласці ў вок фарш і абсмажыць з усіх бакоў.

    Дадаць да фаршу грыбы, перамяшаць і рыхтаваць да засмажвання.

    Затым выкласці ў вок браколі, гарошак, балгарскі перац, міндаль

    і кунжут.

    Дадаць соевы соус, заправіць сумесь патэльні перцам, перамяшаць

    і тушыць да гатовасці.

    Тым часам локшыну удон заліць кіпенем і пакінуць на 3 хвіліны.

    Зліўшы ваду, перакласці локшыну ў вок з гатовай гароднінай разам

    з абсмажанай цыбуляй і салерай.

    Перамяшаўшы, падаць локшыну з гароднінай да стала.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar