Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З ГРЫБАМІ І ТАФУ

    -локшына удон – 250 г

    -булён грыбны - 500 мл

    -грыбы шыітакі – 150 г

    -тафу – 150 г

    -морква (адвараная) - 1 шт.

    -соус соевы - 2 ст.л.

    -віно дэсертнае - 1 ст.л.

    -імбір (свежы цёрты) - 1 г.л.

    -цыбуля зялёная - 1/2 пучок.

     

    Локшыну адварыць, адкінуць на сіта. Тафу нарэзаць кубікамі.

    Моркву ачысціць, нарэзаць кубікамі.

    Булён давесці да кіпення, пакласці ў яго прамытыя грыбы,

    варыць 35 хвілін, дадаць соевы соус, віно і імбір, зняць з агню

    і даць настаяцца на працягу 5 хвілін.

    Зялёную цыбулю вымыць, дробна нарэзаць.

    Раскласці локшыну па талерках, дадаць у кожную кубікі тафу і морквы.

    Заліць булёнам з грыбамі, пасыпаць зялёнай цыбуляй.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar