Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З ГРЫБНЫМ СОУСАМ

    -локшына – 500 г

    -грыбы шыітакі (шампіньёны ці белыя) – 200 г

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -алей - 3 ст.л.

    -мука - 2 ст.л.

    -соевы соус - 2 ст.л.

    -курыны булён дасі - 1 шклянка

    -тагарасі (молаты) - па густу.

     

    Прыгатаваць грыбны соус: грыбы ачысціць, вымыць,

    сварыць у кіпячай падсоленай вадзе, выняць і дробна нарэзаць.

    Цыбулю ачысціць, здрабніць, высыпаць у патэльню з разагрэтым

    алеем і, памешваючы, абсмажыць да залацістага колеру.

    Затым дадаць грыбы, пасмажыць яшчэ 5-7 хвілін, усыпаць муку,

    старанна перамяшаць і абсмажваць яшчэ 1 хвіліну.

    Пасля гэтага тонкім струменьчыкам уліць булён дасі

    і, памешваючы, варыць, пакуль соус не згусне.

    Потым дадаць соевы соус і молаты перац, размяшаць

    і зняць соус з агню.

    Локшыну апусціць у рондаль з вялікай колькасцю кіпячай вады,

    сварыць, адкінуць на друшляк, прамыць халоднай вадой і даць сцячы.

    Гатовую локшыну раскласці па піалам, паліць грыбным соусам

    і адразу ж падаць да стала

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 308 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar