Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З ЯЛАВІЧЫНАЙ

    -локшына – 500 г

    -ялавічына (маладая, паляндвіца) – 300 г

    -грыбы (свежыя) – 60 г

    -парасткі бамбука – 60 г

    -рэпчатая цыбуля - 2 шт.

    -імбір (молаты) - 1/2 г.л.

    -шпінат – 200 г

    -алей - 6 ст.л.

    -крухмал - 1 ст.л.

    -сакэ - 1 ст.л.

    -соевы соус - 1/2 шклянкі

    -мясны булён - 1 шклянка

    -соль,

    -белы перац (молаты).

     

    Ялавічыну прамыць, абсушыць і нарэзаць тоненькімі кавалачкамі

    ці палосачкамі, перамяшаць з крухмалам.

    Грыбы ачысціць, прамыць і нарэзаць кавалачкамі,

    бамбук нарэзаць кавалачкамі.

    Цыбулю ачысціць і нарэзаць тонкімі паўколамі. Імбір ачысціць

    і пасекчы, шпінат прамыць

    і нарэзаць кавалачкамі памерам прыкладна 2 см.

    Закіпяціць у рондалі ваду, пакласці локшыну

    і за некалькі хвілін давесці да гатовасці.

    Локшына павінна быць ледзь-ледзь недаварана

    (паспрабуйце, яна павінна быць ледзь цвёрдая ўсярэдзіне).

    Локшыну прамыць, даць вадзе сцячы, пакласці лыжку алею

    і добра перамяшаць, каб локшына не зліплася.

    У патэльні моцна разагрэць 4 лыжкі алею, пакласці ялавічыну з імбірам

    і хутка абсмажыць на моцным агні, увесь час памешваючы.

    Ўліць сакэ і 2 ст. л. соевага соусу. Затым мяса выняць.

    Ўліць пакінуты алей, моцна разагрэць,

    пакласці бамбук, гародніну, шпінат і грыбы.

    Смажыць памешваючы 5 хвілін. Пакласці ў патэльню локшыну,

    дадаць гарачы булён, пакінуты соевы соус, соль

    і перац, пакласці мяса, давесці да гатовасці.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar