Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З КУРАЦІНАЙ І ГАРОДНІНАЙ

    -локшына удон – 200 г

    -курыца (паляндвіца) – 250 г

    -морква - 1 шт.

    -бульба - 1 шт.

    -салодкі перац (чырвоны) - 1/2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -алей - 2 ст.л.

    -зялёная цыбуля (здробненая) - 2 ст.л.

    -соевы соус - 1.5 г.л.

    -імбір (молаты свежы) - 1/2 г.л.

    -соль - па густу.

     

    Гародніну ачысціць і вымыць.

    Моркву нарэзаць палоскамі таўшчынёй 2-3 мм і даўжынёй 3-5 см.

    Салодкі перац дробна нарэзаць,

    а бульбу і кураціну нарэзаць кубікамі з бокам 1 см.

    Вычышчаную цыбулю здрабніць, а часнык растаўчы.

    У вялікі рондаль з разагрэтым алеем усыпаць цыбулю і часнык

    і, памешваючы, абсмажыць да залацістага адцення.

    Затым дадаць астатнюю гародніну і кураціну і, памешваючы,

    падсмажваць, пакуль мяса не пачне падрумяньвацца.

    Пасля гэтага дадаць соевы соус і імбір, перамяшаць,

    ўліць 3/4 шклянкі вады, накрыць вечкам і, перыядычна памешваючы,

    тушыць, пакуль гародніна не стане мяккай, а соус не згусне.

    У канцы пасаліць. Локшыну ўсыпаць у падсоленую кіпячую ваду,

    пагатаваць 2-3 хвіліны, адкінуць на друшляк, прамыць і даць сцячы.

    Пасля гэтага локшыну перакласці ў рондаль з гароднінай і мясам,

    добра перамяшаць і патушыць на слабым агні яшчэ 3-4 хвіліны.

    Падаваць неадкладна.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 263 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar