Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З КУРАЦІНАЙ І ЯЙКАМІ

    -локшына удон – 300 г

    -курыца – 100 г

    -абураагэ - 2 кавалка

    -грыбы шыітаке (сушоныя) - 2 шт.

    -яйка (варанае) - 4 шт.

    -шпінат - 1/2 пучка

    -зялёная цыбуля - 2 шт.

    -булён дасі - 5 шклянак

    -мірын - 2 ст.л.

    -цукар - 1 ст.л.

    -соевы соус (светлы) - 1/4 шклянкі.

     

    Грыбы заліць халоднай вадой

    і пакінуць на 3-4 гадзіны замочвацца ў цёмным месцы,

    пасля чаго зліць, абсушыць і нарэзаць невялікімі кавалачкамі.

    Шпінат акунуць на 1 хвіліну ў кіпень, пакласці ў халодную ваду,

    добра адціснуць і дробна нарэзаць.

    Кураціну спаласнуць, абсушыць і нарэзаць на маленькія кавалачкі.

    Абураагэ нарэзаць невялікімі кубікамі.

    Звараныя ўкрутую яйкі нарэзаць лустачкамі ці здрабніць.

    Зялёную цыбулю дробна нарэзаць.

    Булён дасі давесці на сярэднім агні да кіпення, дадаць мірын,

    соевы соус і цукар, размяшаць, пакласці мяса, абураагэ

    і грыбы і зноў давесці да кіпення.

    Пасля гэтага ўсыпаць локшыну і варыць яшчэ 2-3 хвіліны.

    Гатовую страву пакласці ў летнія талеркі ці піалкі,

    упрыгожыць яйкамі, зялёнай цыбуляй і шпінатам і адразу ж падаць.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar