Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З КУРЫЦАЙ І ГРЫБАМІ

    -локшына удон – 500 г

    -курыная паляндвіца - 250-300 г

    -крухмал - 2 ст.л.

    -шыітаке ці шампіньёны (свежыя грыбы) – 100 г

    -шпінат – 100 г

    -струкавая фасоль (зялёная) – 100 г

    -цыбуля рэпчатая - 2 шт.

    -алей - 1/2 шклянкі

    -булён дасі - 1 шклянка

    -сакэ - 1 ст.л.

    -соевы соус - 1/2 шклянкі

    -імбір (молаты) - 1/2 г.л.

    -соль - па густу.

     

    Кураціну спаласнуць, абсушыць, нарэзаць на невялікія кавалачкі

    і абкачаць у крухмале.

    Вычышчаную цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі.

    Грыбы, шпінат і струкавую фасоль вымыць

    і нарэзаць невялікімі кавалачкамі.

    Локшыну ўсыпаць у рондаль з вялікай колькасцю кіпячай вады,

    сварыць, прамыць халоднай вадой і даць сцячы.

    Затым пакласці ў локшыну 1 ст. лыжку алею і добра перамяшаць,

    каб локшына не зліплася.

    Кураціну пасыпаць імбірам, пакласці ў патэльню з 1 ст. лыжкай моцна

    нагрэтага алею і, увесь час памешваючы, хутка абсмажыць на моцным агні. Затым ўліць сакэ і 2 ст. лыжкі соевага соусу, перамяшаць

    і выняць мяса на талерку.

    У патэльню ўліць пакінуты алей, моцна яго нагрэць,

    пакласці туды цыбулю, шпінат, фасоль і грыбы

    і, памешваючы, смажыць на працягу 5 хвілін.

    Пасля гэтага пакласці ў патэльню локшыну, дадаць гарачы булён дасі,

    пакінуты соевы соус, пасаліць, ізноў пакласці кураціну

    і давесці да гатовасці. Падаваць адразу ж.

    НАТАТКА.

    Замест струкавай фасолі

    ці шпінату можна выкарыстоўваць вялікі пучок пятрушкі

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar