Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЛОКШЫНА УДОН З МОРАПРАДУКТАМІ ПА-ТАЙСКУ

    -удон (локшына пшанічная) - 150 г

    -крэветка тыгровая - 3 шт.

    -мідыя на створцы - 1 шт.

    -шампіньёны - 20 г

    -корань галангала (ці корань імбіра) - 1,5 см

    -часнык - 2 зуб.

    -цыбуля рэпчатая - 30 г

    -перац балгарскі - 30 г

    -морква - 30 г

    -сцябло салеры - 20 г

    -соус для абсмажвання па-тайску - 40 г (паўпакеціка)

    -кунжутнае масла цёмнае - 30 мл

     

    1. Галангал (можаце выкарыстоўваць імбір)

    і часнык дробна здрабніць нажом.

    Цыбулю і салеру нарэзаць тонкімі паўколамі, моркву

    і балгарскі перац тонкай саломкай.

    Шампіньёны можна ўзяць малюсенькія і не рэзаць.

    Востры перац - кольцамі.

    2. На гарачую патэльню наліваем 1 ст. лыжку алею

    і гэтулькі ж кунжутнага.

    Абсмажваем на вялікім агні ўсю гародніну, паклаўшы адначасова.

    3. Рыхтуем хвіліну, часта памешваючы, дадаем крэветкі і мідыю.

    Праз хвіліну дадаем локшыну удон. І тайскі соус.

    (Яго можна знайсці ў супермаркетах ў азіяцкіх аддзелах.

    На густ ён кісла-салодка-востры).

    Змешваем локшыну удон з морапрадуктамі і соусам

    і падаём з долькай лайма.

    Можна пасыпаць локшыну удон з морапрадуктамі кунжутам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar