-гарбуз - 2 шклянкі
-арэхі грэцкія тоўчаныя - ¼ шклянкі
-разынкі цёмныя - ¼ шклянкі
-цукар - ¼ шклянкі
-карыца молатая -1 гарбатная лыжка
-гваздзіка молатая - ¼ гарбатнай лыжкі
-арэх мушкатавы молаты -½ гарбатнай лыжкі
-цэдра апельсіна -½ гарбатнай лыжкі
-мука пшанічная -½ шклянкі
-яйка курынае -1 штука
-алей - 2 сталовыя лыжкі
1. У місцы змяшайце нацёрты на буйнай тарцы гарбуз, арэхі, разынкі, цукар, спецыі, цэдру, муку і яйка. Добра перамяшайце да растварэння цукру.
2. Разагрэйце алей у патэльні і смажце аладкі, выкладваючы па 1 сталовай лыжцы цеста на невялікай адлегласці адзін ад аднаго, прыкладна па 4 хвіліны з кожнага боку да гатовасці і румянай скарыначкі. Падавайце аладкі з мядова-цытрусавым сіропам
|