Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ШАТЛАНДСКІЯ АЛАДКІ

    - пшанічная мука - 1.5 шклянкі

    - пекарскі парашок - 2 г.л.

    - соль

    - цукровая пудра – 25 г

    - яйка - 1 шт.

    - малако - 1 шклянка

    для апельсінавага масла:

    - сметанкавае масла – 180 г

    - цукровая пудра - 1 ст.л.

    - апельсінавы сок - 6 г.л.

    - цэдра (цёртая) - 1/2 апельсіна.

     

    Каб прыгатаваць апельсінавае масла, узбівайце ў місцы ўсе яго кампаненты, пакуль сумесь не стане аднастайнай і паветранай. Прасейце муку, пекарскі парашок і соль у чыстую міску, змяшайце з цукровай пудрай і зрабіце паглыбленне ў цэнтры. У другой місцы перамяшайце яйка і малако і выліце гэту сумесь у паглыбленне. Добранька растварыце муку ў вадкасці, памешваючы драўлянай лыжкай, затым як след узбіце да атрымання аднастайнага паветранага вадкага цеста. Злёгку разагрэйце змазаную тлушчам патэльню ці форму для выпечкі. Налівайце цеста дэсертнай лыжкай на разагрэтую паверхню і смажце каля 3 хвілін, пакуль на верхнім боку не пачнуць лопацца бурбалкі, а ніжняя не падрумяніцца. Перавярніце аладкі лапатачкай і працягвайце смажыць каля 1 хвіліны, пакуль другі бок не падрумяніцца. Загарніце посуд з гатовымі аладкамі ў ручнік, каб захаваць іх цёплымі, пакуль смажацца астатнія. Падавайце з апельсінавым соусам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.07.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar