-свініна (шыя) – 40 г
-локшына удон – 100 г
-перац балгарскі (чырвоны, зялёны, жоўты) – 50 г
-морква – 20 г
-баклажан – 20 г
-цукіні – 20 г
-алей – 20 г
-сметанкавае масла – 20 г
-кунжутнае масла – 5 г
-соевы соус – 10 г
-аджынамото – 1 г
-соль – 1 г
-перац чорны – 1 г.
Сварыце локшыну удон у рондалі як звычайную локшыну, ваду зліце.
Абсмажце мяса з гароднінай да паўгатовасці і дадайце локшыну.
Запраўце локшыну са свінінай соевым соусам, чорным перцам, соллю,
кунжутным алеем, сметанкавым маслам і часныком.
Абсмажвайце да гатовасці хвілін 15.
|