Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    СМАЖАНАЯ ЛОКШЫНА УДОН СА СВІНІНАЙ

    -свініна (шыя) – 40 г

    -локшына удон – 100 г

    -перац балгарскі (чырвоны, зялёны, жоўты) – 50 г

    -морква – 20 г

    -баклажан – 20 г

    -цукіні – 20 г

    -алей – 20 г

    -сметанкавае масла – 20 г

    -кунжутнае масла – 5 г

    -соевы соус – 10 г

    -аджынамото – 1 г

    -соль – 1 г

    -перац чорны – 1 г.

     

    Сварыце локшыну удон у рондалі як звычайную локшыну, ваду зліце.

    Абсмажце мяса з гароднінай да паўгатовасці і дадайце локшыну.

    Запраўце локшыну са свінінай соевым соусам, чорным перцам, соллю,

    кунжутным алеем, сметанкавым маслам і часныком.

    Абсмажвайце да гатовасці хвілін 15.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 295 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar