-локшына удон – 400 г
-яйка - 2 шт.
-соус соевы - 75 мл
-цыбуля-парэя - 1 шт.
-крэветкі (вараныя вычышчаныя) - 6 шт.
-праросткі бабовыя - 1/4 шклянкі
-алей - 2 ст.л.
-тафу – 110 г
-лайм - 1 шт.
-арахіс (смажаны) - 2 ст.л.
Сварыце локшыну ў кіпячай вадзе 2-3 хвіліны да мяккасці.
Зліце і прамыйце пад халоднай вадой.
У міску пакладзіце яйкі і соевы соус,
дадайце нарэзаную цыбулю-парэю, нарэзаныя крэветкі,
праросткі і локшыну.
Разагрэйце вок на сярэднім агні 1-2 хвіліны
да з'яўлення дымку і дадайце алей.
Дадайце нарэзаны кубікамі тафу
і смажце 2 хвіліны да залацістай скарыначкі.
У вок дадайце сумесь з локшынай і смажце яшчэ 3-4 хвіліны,
пакуль яйкі не будуць гатовыя і цыбуля-парэя не стане мяккай.
Раскладзіце па 2 міскам, паліце сокам лайма
і пасыпце здробненым арахісам.
|