Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    СУП З ЛОКШЫНАЙ УДОН І КРЭВЕТКАМІ

    -соус соевы - 160 мл

    -мірын (японскае віно) - 2 ст.л.

    -цукар - 2 ст.л.

    -шпінат – 100 г

    -гарох – 50 г

    -крэветкі - 8 шт.

    -цыбуля-парэя - 1 шт.

    -локшына удон – 400 г

    -булён дашы - 1 л

    -яйка - 1 шт.

    -мука – 100 г

    -алей - 400 мл.

     

    Узбіце яйка, змяшаўшы яго са 100 мл вады, і дадайце муку.

    Разагрэйце ў рондалі алей

    і павольна выліце ў яго вадкае цеста праз друшляк.

    Смажце кавалачкі цеста 1 хвіліну,

    а затым выміце іх шумоўкай і дайце алею сцячы.

    Падзяліце і вымыйце шпінат;

    варыце яго ў падсоленай вадзе 3 хвіліны і адкіньце на друшляк.

    Вымыйце гарох, варыце яго 3 хвіліны і зліце ваду.

    Вымыйце цыбулю-парэю, адрэжце карані

    і цвёрдае зялёнае лісце і парэжце цыбулю тонкімі кружочкамі.

    Пастаўце на агонь рондаль з вадой, давядзіце яе да кіпення

    і апусціце туды локшыну.

    Пагатуйце 10 хвілін і адкіньце локшыну на друшляк.

    Разагрэйце булён дасі.

    Змяшайце ў рондалі соевы соус з мірынам і цукрам,

    давядзіце да кіпення, злучыце з кіпячым дасі і добра перамяшайце.

    Выкладзіце локшыну ў чатыры вялікія кубкі для супу,

    дадайце смажанае цеста, крэветкі, цыбулю-парэю і шпінат

    і наліце да краёў булён.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar