Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ТОРЫ УДОН

    -локшына удон – 200 г

    -соевы соус (светлы) - 2 ст.л.

    -кураня (паляндвіца) – 200 г

    -морква - 1 шт.

    -паста місо (светлая) - 2 ст.л.

    -яйка - 4 шт.

    -цыбуля зялёная - 1 шт.

    -булён дасі - 4 шклянкі

     

    Локшыну, не ломячы, адварыць у вадзе, адкінуць на друшляк

    і прамыць халоднай вадой, пасля гэтага пакласці ў рондаль.

    Курыную паляндвіцу нарэзаць палоскамі, прамыць

    і адварыць у вадзе хвілін 15, адкінуць.

    Моркву ачысціць, адрэзаць 12 кружочкаў, таўшчынёй 3-5 мм,

    апусціць у рондаль з кіпячай вадой, пагатаваць 3 хвіліны, выняць

    і выразаць з іх кветачкі.

    Сварыць яйка-пашот (толькі, не як звычайна, а,

    каб жаўток быў крутым).

    Булён дасі давесці да кіпення, дадаць да яго соевы соус,

    паляндвіцу кураняці, моркву, пагатаваць 3-5 хвілін.

    Пасту місо развесці невялікай колькасцю крутога кіпеню, перамяшаць,

    каб не было камячкоў, і дадаць да супу.

    Даць пакіпець 1-3 хвіліны і зняць з агню.

    Суп падаць так: у кожную супніцу наліць гатовы суп, пакласці адно

    варанае яйка, і пасыпаць зялёнай цыбуляй,

    нарэзанай даўжынёй 2-2,5 см.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.11.2014)
    Праглядаў: 305 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar