Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    УДОН

    -локшына удон - 400 г

    -морква - 2 шт.

    -фасоль зялёная - 20 шт.

    -шпінат - 400 г

    -капуста хакусай (лісце) - 8 шт.

    -грыбы шыітаке - 4 шт.

    -крэветкі – 12 шт.

    -курыца - 400 г

    -соль - 0.5 г. лыжкі

    -сок цытрыны - 2 ст. лыжкі

    -булён дашы -1.5 л

    -соус соевы - 2 ст. лыжкі

    -мірын (японскае віно) - 2 ст. лыжкі

    -лук батун - 4 шт.

    -імбір -1 ст. лыжка

    -цытрына -1 шт.

     

    Варыце локшыну удон 18 хвілін, пасля чаго перакуліце яе на друшляк,

    прамыйце халоднай вадой і пакіньце ў друшляку, каб вада сцякла.

    Пакладзіце моркву, нарэзаную тонкай саломкай,

    у кіпячую падсоленую ваду.

    Пагатуйце яе 3 хвіліны, выміце з рондаля

    і астудзіце пад бруёй халоднай вады.

    Апусціце зялёную фасоль у кіпячую падсоленую ваду.

    Дайце ёй пагатавацца 2 хвіліны, адкіньце на друшляк

    і астудзіце халоднай вадой.

    Пагатуйце шпінат 2 хвіліны, астудзіце і страсіце з лісцяў ваду.

    Падзеліце шпінат на 4 роўныя часткі.

    Пагатуйце 2 хвіліны лісце кітайскай капусты хакусай,

    астудзіце іх пад бруёй халоднай вады і дайце вадзе сцячы.

    Загарніце лісце ў макісу (бамбукавую цыноўку), каб выдаліць

    з іх лішнюю вадкасць, і разрэжце ўсё лісце на 4 роўныя часткі.

    Пакладзіце на вялікую талерку грыбы, разрэзаныя напалову,

    локшыну і гародніну.

    Пагатуйце крэветкі на працягу 2 хвілін і выміце іх з вады.

    Дробна нарэжце курыцу і запраўце яе соллю і цытрынавым сокам.

    Пакладзіце кавалачкі курыцы разам з крэветкамі.

    Выліце ў чысты рондаль дашы, дадайце да яго ўсе астатнія заправы

    і давядзіце булён да кіпення.

    Пакладзіце ў рондаль курыцу і варыце 3 хвіліны,

    затым дадайце крэветкі, а праз хвіліну - локшыну і гародніну.

    Пакіньце суп з усімі інгрэдыентамі варыцца яшчэ 2 хвіліны.

    Разліце ў кубкі і падавайце на стол.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.11.2014)
    Праглядаў: 321 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar