Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    ЗВЫЧАЙНЫЯ АЛАДКІ

    -2 шклянкі мукі

    -2 шклянкі малака

    -2 яйкі

    -1 ст. лыжка цукру

    -1 ст. лыжка свежых дрожджаў

    -2 ст. лыжкі алею

    -соль.

    З морквай: да прадуктаў, пералічаных вышэй, дадаць 4 морквы,

    нацёртыя на дробнай тарцы. Робіцца гэта за 10 хвілін да канца

    закісання. З арэхамі: паўшклянкі вычышчаных арэхаў заліць гарачай

    вадой, давесці да кіпення. Праз 4-5 хвілін ваду зліць, з ядраў зняць

    скурку. Ядры падсушыць у духоўцы і прапусціць праз мясасечку.

    Дадаць у цеста, прыгатаванае па асноўным рэцэпту, і пакінуць

    для закісання на 10- 15 хвілін. Падаваць лепш з маянэзам.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2016)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar