-2 шклянкі мукі
-2 шклянкі малака
-2 яйкі
-1 ст. лыжка цукру
-1 ст. лыжка свежых дрожджаў
-2 ст. лыжкі алею
-соль.
З морквай: да прадуктаў, пералічаных вышэй, дадаць 4 морквы,
нацёртыя на дробнай тарцы. Робіцца гэта за 10 хвілін да канца
закісання. З арэхамі: паўшклянкі вычышчаных арэхаў заліць гарачай
вадой, давесці да кіпення. Праз 4-5 хвілін ваду зліць, з ядраў зняць
скурку. Ядры падсушыць у духоўцы і прапусціць праз мясасечку.
Дадаць у цеста, прыгатаванае па асноўным рэцэпту, і пакінуць
для закісання на 10- 15 хвілін. Падаваць лепш з маянэзам.
|