-яблыкі - дзве штукі.
-яйка - адна штука.
-морква - чатыры штукі.
-апельсіны - дзве штукі.
Яблыкі, разрэзаўшы іх напалову і выдаліўшы асяродак з насеннем, нарэжам лустачкамі. Моркву дробна нарэжам. З дапамогай сокавыціскалкі з яблыкаў і морквы па асобнасці адціснем сок.
Апельсіны ачысцім ад лупіны і белых валокнаў, выражэм долькі з мембран. Яйка і апельсіны паскладаем у чару блендэра ці кухоннага камбайна, узаб'ём, невялікімі порцыямі ўліваючы яблычны і маркоўны сокі.
Узбівайце да атрымання густога напоя. Раскладзём смузі па шклянках і адразу падаём.
Парада: З морквы і яблыкаў можна не адціскаць сок, а здробнім іх разам з апельсінамі. У гэтым выпадку ў смузі неабходна дадаць трохі мінеральнай вады.
|