-трускаўка - 2,25 шклянкі
-чарніца - 1 шклянка
-маліна - 1 шклянка
-ажына - ¼ шклянкі
-цукар - 3 сталовыя лыжкі
-лікёр апельсінавы - 2 сталовыя лыжкі
-цэдра апельсіна - 2 гарбатныя лыжкі
-лісце мяты - ½ чгарбатнай лыжкі
-шарбет фруктовы - 3 шклянкі
-мята свежая - па густу
1. У місцы змяшайце нарэзаную трускаўку, чарніцу, маліну, ажыну, цукар, лікёр, апельсінавую цэдру і здробненую мяту. Накрыйце і студзіце 2 гадзіны.
2. Раскладзіце шарбет па 6 крэманкам, зверху выкладзіце ягады і ўпрыгожце галінкамі мяты. Адразу падавайце.
|