Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    КІСЕЛЬ З РАБАРБАРА З ТРУСКАЎКАЙ

    - рабарбар – 500 г

    - цэдра - 1 цытрыны

    - цукар - 3/4 шклянкі

    - крухмал - 1.5 ст.л.

    - трускаўка - 1 шклянка

     

    Рабарбар пачысціць, памыць і нарэзаць на кавалачкі даўжынёй па 3 см, заліць шклянкай вады, дадаць цэдру і цукар і варыць каля хвіліны.

    Крухмал развесці ў невялікай колькасці халоднай кіпячонай вады, злучыць з рабарбарам і варыць яшчэ 1 хвіліну.

    Трускаўку памыць, выдаліць пладаножкі, разрэзаць кожную ягаду на чатыры часткі і злучыць з рабарбарам.

    Падаць кісель з ванільным соусам ці з узбітымі сліўкамі.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (09.08.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar