Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    ЛІМАНАД З ЛІСЦЕМ ПАРЭЧКІ І МЯТЫ

    -2 цытрыны

    -20 лісцяў парэчкі

    -20 лісцяў мяты

    -цукар ці мёд па густу

    -3 літра вады

     

    Цытрыны вымыйце, і зрэжце тонкую цэдру. Белую мякаць з паверхні зрэжце і выкіньце, пакінуўшы сам плод і цэдру. Пастаўце ваду на агонь, нарэжце ў яе мякаць цытрын і цэдру. Дачакайцеся, пакуль вада закіпіць. Як толькі вада закіпела, дадайце ў яе лісце парэчкі і мяты і зніміце з агню. Падсаладзіце ліманад па густу мёдам ці цукрам. Для густу можаце дадаць перад кіпеннем, для таго, каб зрабіць напой больш афрадызіячным, карыцу, гваздзічку, аніс ці імбір. Як толькі ліманад астыне, можаце адразу ж яго пераліць у гарлач

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 196 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar