-маліна - 1 шклянка
-яблыка - адна штука.
-груша - адна штука.
-малако - 1 шклянка
-мёд па густу
Яблыка і грушу, выдаліўшы асяродак з насеннем, нарэжам лустачкамі і паскладаем у чару блендэра ці кухоннага камбайна.
Дададзім маліну, малако і мёд па густу. Узбівайце, пакуль маса не стане аднастайнай.
Калі мёда недастаткова, дададзім яшчэ трохі і зноў узаб'ём. Раскладзём смузі па шклянках, аформім ягадамі маліны, лісцікамі мяты і адразу пададзім.
Парада: Калі вы не любіце, калі ў напоях трапляецца насенне з ягад маліны, перад тым як рыхтуем крэм пратром ягады праз сіта, каб атрымалася далікатнае пюрэ, а далей вынікайце рэцэпту.
|