Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    НАПОЙ З МАСЛЁНКІ І АПЕЛЬСІНАВАГА СОКУ

    -1 апельсін

    -1 яечны жаўток

    - 2 ст. лыжкі пюрэ з абляпіхі

    - 1 ст. лыжка соку цытрыны

    - дробна нацёртая цэдра 1 цытрыны

    - 125 г астуджанай маслёнкі

     

    1. Апельсін вымыць гарачай вадой і абсушыць сурвэткай. Выразаць з яго адну тонкую лустачку і пакінуць яго для ўпрыгожвання. Астатнюю частку апельсіна ачысціць ад лупіны і, трымаючы над міскай, выдаліць белую скурку. Вострым нажом выразаць мякаць паміж сценкамі кожнай долькі. Вылучаны пры гэтым сок сабраць у міску. Пакінутую скурку адціснуць рукамі.

    2. Яечны жаўток і аблепіхавае пюрэ пакласці ў міксер. Зачыніць яго і ўзбіваць змесціва каля 15 секунд .

    3. Дадаць у міксер долькі і сок апельсіна, сок цытрыны, трохі цытрынавай цэдры і маслёнку, зачыніць міксер і ўсё ўзбіваць яшчэ 10 секунд.

    4. Сумесь тут жа пераліць у куфель. Дольку апельсіна надрэзаць пасярэдзіне і прымацаваць на край куфля. Падаць напой да стала з саломінкай для напояў.

    Катэгорыя: Напоі | Дабавіў: wawkalaki (13.07.2014)
    Праглядаў: 167 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar