Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ КАНСЕРВАВАНЫЯ

    Старанна вымытыя агуркі і рэзкія затаўкі (часнык, хрэн, кроп, эстрагон, ліст чорнай парэчкі і г. д. - па густу) і пакласці ў стэрылізаваныя слоікі.

    Засыпаць на трохлітровы слоік 2 ст. лыжкі солі і 1 ст. лыжку цукру, заліць халоднай вадой, зачыніць марляй і паставіць на 7 гадзін. Затым ваду зліваем у рондаль і кіпяцім.

    Гарачым расолам заліваем ізноў слоікі з агуркамі і трымаем агуркі ў расоле 7 хвілін. Затым ізноў выліваем у рондаль і даводзім да кіпення. Другі раз заліваем агуркі кіпячым расолам, дадаем на трохлітровы слоік сталовую лыжку воцату 12-адсоткавага і адразу ж закочваем.

    Варта мець на ўвазе, што расола для такога кансервавання патрабуецца ледзь больш, чым зліваецца са слоікаў, таму ў рондаль трэба дадаць прыкладна чвэрць шклянкі вады. Эстрагон дапамагае захаваць зялёны колер агуркоў.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 233 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar