Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ КАНСЕРВАВАНЫЯ БЕЗ СТЭРЫЛІЗАЦЫІ З ХРЭНАМ САЛОДКІМ ЗЯЛЁНЫМ ПЕРЦАМ МЯТАЙ І ЧАСНЫКОМ

    На трохлітровы слоік:

    - 1,4 кг агуркоў,

    -50 г кропу,

    -20 г лісцяў хрэна,

    -30 г рэзанага салодкага зялёнага перцу,

    -6 г лісцяў мяты,

    -14 г часныку,

    -па 6-8 лісцяў вішні, вінаграда, чорнай парэчкі,

    -кавалачак горкага струкавага перцу,

    -2 лаўровых ліста;

    Расол:

    - 1 л вады,

    -50-60 г солі.

     

    Свежыя, толькі сабраныя агуркі невялікага памеру і аднолькавай падоўжанай формы прамыць, замачыць у халоднай вадзе на 4-6 гадзін і яшчэ раз прамыць.

    На дно слоіка паскладаць 1/3 частку паказаных у рэцэптуры спецый, да паловы напоўніць агуркамі, дадаць яшчэ частку спецый, ізноў паскладаць агуркі, а зверху - пакінутую зеляніну і спецыі.

    Напоўненыя слоікі заліць прафільтраваным кіпячым расолам, накрыць пракіпячонымі вечкамі, герметычна закаркаваць, астудзіць. Захоўваць у прахалодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 236 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar