Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ КАНСЕРВАВАНЫЯ З ГОРКІМ ПЕРЦАМ

    -агуркі - 6 шт.,

    -соль - 90 г.,

    -горкі перац - 1/3 шт.,

    -воцатная эсэнцыя - 1 г. л.,

    -хрэн - 1/2 ліста,

    -лісце парэчкі - 5 шт.,

    -квітнеючы кроп - 1 галінка,

    -часнык - 1 галоўка.

     

    У свежых агуркоў адрэзаць кончыкі з двух бакоў і пакласці іх у халодную ваду на 6 гадзін (можна і больш). На 1-літровы слоік: у стэрылізаваны слоік пакласці на дно 5 лісцяў чорнай парэчкі і адну парэзаную галінку квітнеючага кропу.

    Прамытыя агуркі заштурхаць у слоік як мага шчыльней. Дадаць чышчаную галоўку часныку, палову ліста хрэна і адну траціну вельмі горкага перцу (кавалачак перцу даўжынёй каля 2 см).

    Заліць кіпячай вадой, праз 3 хвіліны ваду зліць і заліць кіпячым расолам (на адзін літр вады 90 г солі). Зверху наліць адну гарбатную лыжку воцатнай эсэнцыі.

    Закочваць стэрылізаваным вечкам. Нататкі: спецый не павінна быць шмат; ваду пажадана браць са студні.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar