Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ КАНСЕРВАВАНЫЯ З САЛОДКІМ СВЕЖЫМ ПЕРЦАМ

    1 варыянт.

    - 8,8 кг свежых агуркоў,

    -2,32 кг салодкага свежага перцу,

    -60 г часныку,

    -10 г струкавага, вострага перцу,

    -300 г свежага кропу,

    -60 г вішнёвага лісця,

    -60 г дубовага лісця,

    -8 г лаўровага ліста,

    -600 г солі.

     

    Да кладкі ў бочку салодкі перац апускаюць у кіпячую ваду на 2-3 хвіліны.

     

    2 варыянт.

    Склад такой жа, як у 1 варыянце. Да расола дадаюць кашыцу з пладоў салодкага перцу (40 - 45% ад агульнага аб'ёму расола, паменшыўшы адпаведна аб'ём вады).

    Пры закладцы агуркоў дадаюць корань хрэна (80 г на 10 кг агуркоў). Агуркі рыхтуюць, як сказана вышэй.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 243 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar