Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ ПА-КАРЭЙСКУ

    -агуркі (свежыя) - 1 кг

    -соль - 1 г. л.

    -воцат - 2 ст. л

    -соевы соус - 2 ст. л

    -перац чырвоны (пякучы) - 1 г. л

    -кунжут - 1 ст. л

    -алей (рафінаваны) - 4 ст. л

    -часнык - 4 зуб.

     

    Агуркі нарэзаць брусочкамі, пасаліць, перамяшаць, даць пастаяць хвілін 15-20, вадкасць зліць.

    Часнык выдушыць праз прэс на агуркі, прысыпаць перцам, паліць воцатам і соевым соусам.

    Алей разагрэць, зняць з агню, усыпаць кунжут, хутка перамяшаць. Кунжут адразу памяняе колер, так і трэба!

    Выліць на агуркі, добра перамяшаць. Скласці ў рондаль, даць трохі пастаяць. Захоўваць можна ў халадзільніку некалькі дзён.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar