-агуркі - 3 кг
-морква - 300 г
-соль - 1,5 ст. л
-алей - 250 мл
-воцат (9%) - 250 мл
-заправа (для морквы па-карэйску) - 1/2 пакет.
-часнык - 1/2 шкл.
-цукар - 1/2 шкл.
Невялікія агуркі разрэзаць уздоўж на 4 часці. Нацерці моркву на тарцы для морквы па-карэйску. Дробна здрабніць часнык.
Дадаць астатнія кампаненты. Старанна перамяшаць. Прычыніць і пакінуць на суткі (не ў халадзільніку), часам змешваючы.
Праз суткі... Затым скласці ў 0,5-літровыя слоікі, стэрылізаваць 15 хвілін, закатаць вечкамі. Ахінуць да поўнага астывання.
|