Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ "СМАРАГДАВЫЯ"

    (засолка на зіму)

    -2 кг агуркоў,

    -75 г солі,

    -75 г цукру,

    -10 г цытрынавай кіслаты,

    -1,5 л вады,

    -часнык,

    -перац гарошкам

    -зеляніна рэзкая (па густу)

     

    Агуркі памыць, абліць кіпенем і пагрузіць у халодную ваду. Раскласці шчыльна па слоіках, на дно паскладаць заправы.

    Рэзкую зеляніну варта выбіраць на свой густ. Можна выкарыстоўваць лісце вішні, чорнай парэчкі, маліны, суквецці кропу, хрэн і г.д. (у кожнай гаспадыні свой унікальны набор спецый).

    Прыгатаваць расол. Заліць кіпячым расолам слоікі з агуркамі. Даць настаяцца 5 хвілін. Зліць.

    Давесці да кіпення. Ізноў заліць слоікі. Настаяць 5 хвілін і зліць ваду ў рондаль. Давесці да кіпення, заліць агуркі і адразу закатаць металічным вечкам.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar