Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ Ў АГУРКАХ

    -агуркі

    -соль

    -спецыі

     

    Пераспелыя агуркі шаруюць на тарцы, дадаюць соль з разліку 1 сталовая лыжка солі з горкай на 1 л працёртай масы. Калі агуркі для засолкі дробныя, то 1 л хопіць для залівання трохлітровага слоіка.

    На дно слоіка кладуць лісце чорнай парэчкі, хрэна, кроп, лаўровы ліст, некалькі долек часныку і кавалачак горкага перцу (можна дадаць гарошыны духмянага перцу, гваздзічку і карыцу), укладваюць пласт падрыхтаваных агуркоў, заліваюць агурочнай масай, ізноў пласт агуркоў і зноў пласт масы - такім чынам запаўняюць слоік цалкам.

    Зверху кладуць лісце парэчкі, вішні, хрэна, даліваюць агурочную масу да горлачка слоіка і зачыняюць поліэтыленавым вечкам. Захоўваюць у халодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar